Naast het leveren van materialen voor diverse bedrijven vanuit onze vestiging in Badhoevedorp, werken wij ook actief mee aan diverse projecten. Wij hangen deuren af en plaatsen hang- en sluitwerk.

Danzigerkade 85 en 125
Meer weten?

Locatie: De Danzigerkade in Amsterdam
Aannemer: Herenbouw

 

BBM heeft al het hang- en sluitwerk gedaan, de deuren afgehangen en alle overige bevestigingsmaterialen geleverd.

Voor Heren2 realiseert PVH twee creatieve bedrijfsgebouwen in de Houthavens. Deze twee gebouwen vormen samen met het reeds gerealiseerde Porcellis de PVH campus met een totaal vloeroppervlak van 20.000 m2. Alle bedrijven die onderdeel zijn van PVH Europe, waaronder Calvin Klein en Tommy Hilfiger, worden in deze campus samengevoegd.

De gebouwen hebben elk een geheel eigen architectuur en zijn met elkaar verbonden door middel van loopbruggen. De nieuwe campus biedt de klanten, bezoekers en medewerkers een hoge kwaliteit aan leef- en werkruimten.

Locatie: De Danzigerkade in Amsterdam
Aannemer: Herenbouw

 

BBM heeft al het hang- en sluitwerk gedaan, de deuren afgehangen en alle overige bevestigingsmaterialen geleverd.

In de Houthavens worden twee hotels ontwikkeld door de Amerikaanse hotelgigant Marriott. Er komt een vestiging van  het jonge en hippe “MOXY” en een “Residence Inn”, gericht op gasten die langere tijd van huis zijn.

Beide hotels delen elkaars voorzieningen en komen in een pand dat uitkijkt over het IJ. Tevens worden er een restaurant, fitnessruimte, een zwembad en een spa ondergebracht. Het overkoepelende ontwerpconcept voor de beide hotels refereert aan de stad en de aan de positie in de houthavens. Beton, hout, leer en grove breisels passen bij de industriële en maritieme sfeer. Daarbinnen hebben beide hotels een eigen concept passend bij de doelgroep. Voor het hippe MOXY is dit “famous dutch DJ’s”. Voor Residence Inn, dat gelegen is op de bovenste etages, wordt het “Hollandse licht” als thema gebruikt. Net zoals in de werken van Vermeer zijn hier warme blauwtinten, gecombineerd met vergrijsde houtsoorten te vinden.